Eğitimler, Genel

On Parmak Hızlı F Klavye Eğitimi Nedir?

10 Parmak klavyedeki tuşların yerini ezberleyerek kullanılan bir teknik olmaktadır. Diğer tekniklerin aksine 10 parmak klavye kullanımı zamanı verimli kullanmak adına oldukça faydalıdır.

Standart Türk Klavyesi (F Klavye) kullanımı kamu kurumlarında ve atamalarında bir zorunluluk olduğu bilinmekteydi fakat artık özel sektör tarafından da aranan bir nitelik olmuştur.

Hızlı klavye eğitimleri daha çok pratiğe dayalıdır. Bu pratiklerin belirli bir sistem ve düzende yapılması kısa sürede amaca ulaşmayı sağlar. Parmakların doğru yerleşimi, her parmağın kendi bölgesine basması ve yazarken klavyeye bakmadan yazma bu pratiğin temel kurallarındandır.

F Klavyede On Parmak Öğrenmek Neden Daha Kolaydır?

F klavyede tuşlar Türkçe kullanımına uygun olarak ayarlanmıştır. En çok kullandığımız harfler en çok kullanılan parmaklara göre düzenlenmiştir.

On Parmak Hızlı F Klavye Eğitimi Sertifikası ile istihdam / işyeri alanları

Özellikle katiplik, zabıt kâtibi, cezaevi kâtibi, daktilograf, bilgisayar işletmeni, veri hazırlama ve kontrol işletmeni gibi kamu atamalarına müracaat edecekler ve mülakatlara katılacaklar için gerekli olan eğitim sertifikasıdır.

On Parmak Hızlı F Klavye Eğitimi nasıl alınır?

On Parmak Hızlı F Klavye Eğitimi sertifikası almak için kurs ya da sertifikalı eğitim programına katılmak gerekmektedir. En yetkin “On Parmak Hızlı F Klavye Eğitimi” sertifikası üniversiteler tarafından verilen ve e-devlet sistemine işlenen sertifikadır. Türkiye’nin neresinde olursanız olun uzaktan online eğitim ile üniversite ve devlet onaylı “On Parmak Hızlı F Klavye Eğitimi” sertifikasına sahip olabilirsiniz On Parmak Hızlı F Klavye Eğitimi uzaktan eğitim programını incelemek ve sertifikasına sahip olmak için BURAYA tıklayınız.

On Parmak Hızlı F Klavye Eğitimi sertifikası ulusal ve uluslararası geçerli mi?

Türkiye’de Yükseköğretim Kurulu (YÖK) kamu kurumuna bağlı üniversiteler tarafından verilen On Parmak Hızlı F Klavye Eğitimi sertifikası edevlet sistemine işlenmekte ve Türkiye Cumhuriyeti devleti tarafından tanınmaktadır. Üniversitelerin vermiş oldukları diploma ve sertifikalar, ülkelerarası anlaşmalar ile uluslararası geçerliliği söz konusudur.